Nyílt levél a Ráday 16. szám alatti társasháznak

Tisztelt Társasház!

Ez úton értesítjük Önöket, hogy az általunk felajánlott és Önök által igénybe vett építési kártalanítás ügyében további jelentkezők hiánya miatt visszalépünk.

Az Erkel 18. sz. alatti építkezés öt társasházat érintett, ezek közül a társasházak közül csak Önök vették volna igénybe a segítségünket.

Miután csak egy társasház jelentkezett be az öt közül (Ráday 14., Ráday 16., Erkel 20., Üllői 11-13., Üllői 15.),  így vállalásunk komolytalanná vált.

Mindennek tetejében Önkormányzatunk szintén visszalépett, hiszen nem tudtuk megadni, hogy az érintett öt társasházban hány albetét van (az Önkormányzat fizette volna az igazságügyi szakértőt).

Segítségünk a károk felmérésében, majd forintosításában merült volna ki. Természetesen, képviseltük volna Önöket a kártérítési tárgyalásokon.

Segíteni csak annak lehet, aki hagyja.

Természetesen, amennyiben a társasházak illetve albetétesei hozzánk fordulnak, rendelkezésükre állunk, de már csak tanácsainkkal.

A közeljövőben honlapunkon is foglalkozni fogunk az Építési Törvény hiányosságaival, az Önkormányzathoz, a Fővároshoz és a jogalkotókhoz (Parlament) fogunk fordulni az építési törvény joghézagaival kapcsolatos módosítási javaslatainkkal.

Tisztelettel:

Deutsch László
elnök (FLE)