A Duma Kabaré legújabb darabja

Kedves Tagtársak, Szimpatizánsok és Érdeklődők!

Az alábbi humoreszk érkezett közérdekű adatkérésemre a kilencedik kerületi Önkormányzat a polgármester asszony által.

Miután felszólított, hogy jelöljem meg, hogy MÉG mi érdekel, ebben a pillanatban mindenki előtt világossá vált, hogy a közérdekű adatok, amiket teljességgel (MINDENT) kértem, hiányos.

Természetesen a közérdekű adatokat én Baranyi Krisztinától kértem, hiszen a szerződéseket Ő kötötte, a képviselő-testület tudta és beleegyezése nélkül.

Mint olvastátok, teljességi nyilatkozatot kértem, noha az egyik aljegyző már a kezembe akart adni egy pendrive-ot, amin rajta vannak a kért szerződések, de az átvételt megtagadtam, mert nincs a végén a teljességi nyilatkozat. Ez azt jelenti, hogy az általa részemre átadandó szerződésekért büntetőjogilag felelősséget vállal. Erre eddig nem volt hajlandó.

Innentől kezdve mindenki törheti a fejét, hogy mit jelent Baranyi Krisztinának az átláthatóság, az üvegzseb, a tiszta kéz

Sok érdekes információ jutott el hozzám, amiből azt a következtetést vontam le, hogy a Tiszta Kézhez sok Flóra szappan kell még. Miután nem akarok vádaskodni, nem akarok végeláthatatlan perek sorozatának résztvevője lenni, úgyhogy ezért továbbra is ragaszkodom a teljességi nyilatkozathoz.

Azután, hogy Baranyi Krisztina önkormányzati képviselőként szintén kért ki közérdekű adatokat az Önkormányzattól, amit időhúzás nélkül meg is kapott, különösen humoros, hogy most mégis a FIDESZre hivatkozik példaként.

Természetesen olvasóinkat további fejleményekről tájékoztatjuk.

 

Tisztelettel,
Deutsch László
FLE