07.12. További fejlemények

Ahogy megmutattuk korábbi cikkünkben a 06.22-i jegyzőkönyv részletét, mozgásba lendültek a fogaskerekek.

Döme Zsuzsanna levele, melyben reagálni igyekezett a felszólításunkra:

Tisztelt Képviselő Úr!

A június 22-i KT ülésen az alábbi kérdést intézte hozzám:

Döme Zsuzsa amióta itt van az Önkormányzat pénzén mecénáskodik. A Kutya Párt nevében építi ki a Kutya Párt rendszerét. Az utóbbi időben több meglepetés ért vele kapcsolatban. Az utolsó információm, amit kaptam róla az volt, hogy a Kutya Párt egy 8 millió forintos összegből létrehozott egy alapítványt, ami az ÁSZ vizsgálat ellenőrzésének nem tett eleget. Ez katasztrófa, hiszen az az alpolgármester asszony, aki 8 millió forinttal nem tud elszámolni, az hogyan számol el az Önkormányzat által a jogköreire biztosított összeggel? Felkérem Döme Zsuzsát, hogy 30 napon belül írásban adjon választ, ami ha nem kielégítő egy méltatlansági indítvánnyal fogok előállni.”

A Kutya Párt által létrehozott Savköpő Menyét alapítvány beszámolója az ÁSZ felé, illetve a párt minden pénzügyi beszámolója nyilvános. Az alábbi linken érheti el:

https://ketfarkukutya.mkkp.party/dokumentumtar/?fbclid=IwAR1uvqQr88rGMMFsoHiXhIw6e7dTPXq_usAojUulcrRG8C1VF0de05DqScs#penzugyek

Azt gondolom, hogy kellően részletes az összes beszámolónk, nincs benne olyan összeg, amivel ne tudtunk volna elszámolni. Ha van még kérdése, vagy a kérdése nem erre az alapítványra vonatkozott kérem jelezze és igyekszek a lehető legpontosabb választ megadni.


A következő (07.12.) testületi ülésen rövid beszélgetés kerekedett a téma folytatásaként. A jegyzőkönyv kivonatának a részletét itt olvashatják kedves Szimpatizánsaink.

A ferencvaros.hu-n nem elérhető az ülés jegyzőkönyvének írásos változata, így sajnos az olvasóinkra kell bíznunk, hogy a hangeflvételeket meghallgassák. Itt tehetik meg.

Tisztelt Képviselőtársaim!

Ti is olvashatjátok Döme Zsuzsanna válaszlevelét amitől nem lettem okosabb, viszont savat köptem a sok felesleges adathalmaztól. Ebből nem tudtuk meg, hogy milyen bűnöket, hiányosságokat tárt fel az ÁSZ, hogyan rakták rendbe és mi volt az oka a feltárt hiányosságoknak. Ezért az eredeti szándékomat, a megfelelő előterjesztést a közeljövőben szándékomban van előterjeszteni. Kérem a támogatásotokat előre.

Tisztelettel,
Deutsch László
FLE