Válaszolt a Jegyzői Kamara és a Médiacég vezetője.

Kedves Érdeklődők!

Válaszolt a Jegyzői Kamara és a Médiacég vezetője.

Ezekkel a válaszokkal kapcsolatban az Egyesületnek a következő észrevételei vannak.

Gondolom észrevettétek, hogy számozott kérdéseket intéztem az Önkormányzat vezetéséhez.

Az újság működésével kapcsolatban egy halom etikai, morális kérdés fogalmazódott meg bennünk, aminek hangot is adtunk. Az Önkormányzati Képviselőnk nem véletlenül számozta meg kérdéseit, és kért rá – ennek szellemében – választ. Ezt a Jegyzői Kamra megkerülte azzal, hogy nem rá tartozik. Igen ám, de elkerülte figyelmét, hogy a kérdések az Önkormányzat vezetéséhez fogalmazódtak meg, így nem is értjük, hogy miért a Jegyző, illetve beosztottja válaszolt rá, és ezt így felháborítónak, mellébeszélésnek fogjuk föl. A jegyzői iroda a polgármesteri irodától körül-belül 10m távolságban van…

Továbbra is fenntartjuk a kérdéseinket, de valószínűnek tartjuk, hogy Vágvölgyi Úr alkalmazása, felhasználása, több sebből vérzik. Felkérjük a Jegyző Asszonyt, hogy olyan dolgokba ne ártsa bele magát, ami nem rá tartozik.

A médiacég vezetőjének válasza korrekt, nagy megdöbbenésünkre pontonkénti. Megdöbbenve értesültünk, hogy a 9-es nevezetű förmedvény 23 alvállalkozóval dolgozik. Ezere a szerződésekre későbbiekben vissza fogunk térni, hiszen a közérdekű adatokat megkaptuk (hiányosan). Hiányosak az újság alkalmazottaival kötött szerződések, időtartama, változó díjazása, és számunkra megalázó módon kötött megbízási szerződésük tartalma. Természetesen ezzel foglalkozni fogunk, de kérünk egy kis időt, mert irgalmatlan mennyiségű felesleges adatot is kaptunk.