Megfenyegetett minket a IX. kerület Jegyző asszonya – segítsetek!

A Jegyző asszonytól kapott levél itt érhető el.

Mélyen Tisztelt Jegyző Asszony!

Ezúton nyugtázom, hogy fenyegető levelét megkaptam.

Miután én nem akarok a süketek párbeszédében részt venni, ezúton hívnám fel becsess figyelmét, hogy úgy a tavalyi késő nyári mint a mostani szeptemberi tesületi ülésen az alábbi kérdést raktam fel Önnek. “Miért akadályozta meg az előterjesztéseim bejutását?” Erre választ sem tavaly, sem most nem kaptam. Ön mellébeszél, fontoskodik, az avatatlan olvasókat tévútra vezeti. Felhívom figyelmét, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni, nem hiszem, hogy annak az embernek a nyakába fogok borulni, aki minden képviselői tevékenységemben igyekszik megakadályozni – eddig teljes sikerrel.

Visszatérve az Ön fenyegetésére (jogi útra tereli) megkérem, hogy tegye meg nekem ezt a szívességet, hadd tudjam tisztázni úgy a bíróság mint a közvélemény előtt a kettőnk között fennálló furcsa viszonyt.

Természetesen, ha jogi útra próbálja terelni a kettőnk között fennálló zavaros viszonyt, ezúton kérem meg, hogy a saját költségén tegye meg, ne az önkormányzati büdzséből, arra ott van Baranyi Krisztina.

Maradok tisztelettel,

Deutsch László
Ökormányzati képviselő
FLE

UI.: Ezúton hívnám fel a mélyen tisztelt Jegyző asszony figyelmét, hogy az összes képviselői előterjesztésem átvétellel, aláírással, dátummal, lebélyegezve megtalálható a honlapunkon (FLE.hu ) illetve az összes képviselőtársamnak el lett küldve.