Válasz a ferencvárosi jegyző email-jére

Tisztelt Jegyző Asszony!

Megkapván a 2022.03.10. testületi ülés napirend előtti felszólalásom kérdéseire, az alábbi közlendőim vannak.

1. Első kérdésem arra vonatkozott, hogy milyen szerződést kötött Baranyi Krisztina regnálása kezdetén egy bizonyos borászati céggel. Meglepődve tapasztaltam, hogy ehelyett Ön – vagy a megbízottja – elküldte számomra egy ismeretlen médiacég szerződését, mely véleményem szerint nem kapcsolódik szorosan az általam feltett kérdéshez.

2. Kértem Döme Zsuzsanna alpolgármester szerződését amely a megválasztása utána köttetett Baranyi Krisztina polgármester és Döme Zsuzsanna alpolgármester között, olyan témában, amely benne van a munkaköri leírásában, és ezért jelentős összeget kapott forintban (nem hrivnyában). Ezúton hívom föl a tisztelt Jegyző Asszony vagy megbízottja figyelmét, hogy ehelyett elküldték nekem Döme Zsuzsanna alpolgármester szerződését, melyben legalizálták a Ferencvárosi Önkormányzatnál való alkalmazását mint Társadalmi Alpolgármester. Szerintem a kettő messze nem ugyanaz.

Közölték, hogy ezeket a szerződéseket nem találják.

Nagyon jól tudom, hogy a tisztelt Jegyző Asszony amikor alkalmazva lett a Ferencvárosi Önkormányzathoz, ezek a történések már rég lezajlottak.

Felháborítónak tartom, hogy az Önkormányzat nyilvántartásában, irattárában ezek a szerződések nem találhatók, eltűntek.

Ha ezekre a kérdésekre nem kapok választ, a Ferencvárosi Lokálpatrióták jogi útra terelik az ominózus problémákat.

Felhívom a vezetőség figyelmét, hogy a Jegyző Asszony illetve megbízottja válaszát felrakom a honlapunkra és minden képviselőtársamnak elküldöm, hiszen ezek a kérdések nyilvános ülésen, nyilvánosan hangzottak el.

Kattintson a képre a nagyobb méret megnyitásához

Kattintson a képre a nagyobb méret megnyitásához

Kattintson a képre a nagyobb méret megnyitásához

Deutsch László
FLE
Elnök