Levélváltás Baranyi Krisztinával

2020. 05. 03-án kiküldött felhívásunkra válaszolt ma Baranyi Krisztina. Lentebb a mi reakciónk.

Tisztelt Képviselő úr,

Köszönöm szépen a javaslatát!

Mint tegnap reggel jeleztem a FB oldalamon, megkezdjük – anyagi lehetőségeinkhez mérten – a ferencvárosiak tesztelését, így kérése nyitott kapukat dönget.

Őszintén remélem hogy sikerül megfelelő minőségű teszteket nem csillagászati áron beszereznünk, mert ez nem könnyű feladat

Üdvözlettel:

Baranyi Krisztina

 

Erre válaszoltunk neki szívből:

 

Tisztelt Baranyi Krisztina!

A szemem környékén is átnedvesedtem, amikor megláttam, hogy személyesen küldött nekem Emilt. Lelkesedésem rögtön elmúlt, amikor észrevettem, hogy Ön is címzett. Fehér ember nem küld önmagának Emilt!

Akkor lássuk a tényeket.

Engem nem érdekel az Ön FB oldala, hisz ez magánügy, hogy hol, kivel és mit.

Nem meglepő, hogy az érdeklődők, akiket érdekel Ferencváros sorsa és jövője az ön FB oldalát keresik fel, hiszen az önkormányzat honlapjának működése még mindig kívánnivalót hagy maga után. (ezért is követik Önt annyian, kielégítve az Ön kóros szereplési vágyát)

A tartalomról:

„Mint tegnap reggel jeleztem a FB oldalamon, megkezdjük…” Asszonyom, Ön plagizált, úgy ellopta az ötletünket, hogy alig vettem észre!

Mellesleg Kozármisleny egy hónapja megcsinálta, a kormány a SOTE révén most kezdte el a tesztelést. Ha Ön nem csak saját magával foglalkozna, már mi is elindíthattuk volna.

A tájékoztatás lényege a tömeges tesztelésen múlik. A rómaiak, akik néhány emberöltővel előttünk éltek, tudták mi kell a népnek: cirkusz és kenyér. Mivel akkor még nem volt alapbetegség-járvány (a’lá Tiszti Cecília) az egészséget még nem említették az egészséget. Itt jegyezném meg, hogy cirkuszunk már van.

Anyagi lehetőségeink? Képzelje el Asszonyom, hogy van 3 milliárd forintja, de tolókocsiban él! (Mit ér a pénz?)

De lehet más lehetőséget is keresni. Szijjártó Péter azt mondta, hogy minden önkormányzatnak segít, amely kéri és azt tudjuk, hogy a puding próbája az evés…

További tippjeim: keressük meg a László kórházat, elmondják a beszerzési árat és tanácsod adnak a minőségről, esetleg labort biztosítanak. Ugyan ez igaz a SOTE-ra is. A piacon megjelent egy új anyag, aminek az ismérveit küldöm mindenkinek. (ld. csatolmány: Világpremier c. cikk bal hasábban)

A csatolmányban említett cég: http://www.diagon.com/hu/kapcsolat
kapcsolódó cikk 1: https://hvg.hu/tudomany/20200429_abbott_uj_koronavirus_teszt
Kapcsolódó cikk 2: https://hvg.hu/tudomany/20200330_abbott_laboratories_ot_perces_koronavirus_teszt
Abbott Laboratories: https://www.abbott.com/IDNOW.html

Tisztelettel,

Deutsch László

FLE

 

ui: Tisztelt Asszonyom, felhívom a figyelmét, hogy a kért véleménynyilvánítás – az igen/nem – nem alkalmazható szándéknyilatkozatra, így válaszoljon egy szóban.

 

Várjuk szíves válaszát.